KM orientering 2019….and the winner is:

Knut Engebretsen!

Den mannen slutter aldri å overaske, og selv når Knut gjør ting ihvertfall vi tror han egentlig ikke kan, så har det en tendens til likevel å gå bra!

Dagens arrangement under profesjonell ledelse av Egil Iversen samlet 17 overtoppere til start, noe som må sies å være overraskende bra. All ære til løypeleggeren som hadde holdt seg i kjente omgivelser for de fleste.

Arrangør og løypelegger; Egil Iversen

Men det er ikke nødvendigvis alltid den fordelen man skulle tro: Selv de mest lokalkjente klarer altså på kartet å ta feil av Holmenkollbakken og Midtstubakken; say no more (men de bor på hver sin side av hoppbakkene…)! Ellers var løypen godt satt, i tungt terreng og med mye vei/stiløping. De fleste var nok godt sure i bena på Frognerseteren, bra det var kun én, og ikke seks runder…

Etter løpet var det pølser i overflod, toddy og kaffe og høyt volum med diskusjoner om veivalg, dårlig syn og stive bein. Takk også til Bernt som hadde med gavepremier.

Fornøyde orienteringsløpere

KM orientering er nok kommet for å bli, og en av høstens onsdagstrening er vil bli koordinert med et av bedrifts o-løpene i nærområdet. Stay tuned!

Resultatlisten er som følger (det vil bli lagt ut strekktider etterhvert):

Strekktider. Fargekoder indikerer 1,2, og 3 raskeste hhv strekk og akkumulert på hver post.

Som en kuriositet nevnes at legger vi sammen de raskeste strekktidene blant våre utøvere så ender vi på en teoretisk sluttid 33:47. Til sammenligning løp svigersønn i huset til Iversen (jr. landslagsløper) gjennom løypa på ca 26 minutter… og han er enda ikke over toppen.

Oppmøte tildeles de 17 deltakerne, og i tillegg arrangør Iversen og støttespiller Mellbye som hadde tatt turen, men som ikke kunne delta.

Leave a Reply