MTB – Kleivstuarunden 19 mai

I terminlisten for lørdag 19 mai var MTB – Kleivstuarunden på programmet med undertegnede som treningsleder.
Grunnen til at det var nettopp jeg som var satt opp som treningsleder var vel av hensyn til Code of Conduct som ble etablert etter at jeg for tre år siden lå i grøfta med skulderen ute av ledd mens feltet dundret på videre ettersom de regnet med at jeg enten hadde punga eller stoppet for å pisse.
Uansett, det var oppmøte presis kl 09:30 på Bekkestua hvor følgende møtte opp.
Anders Putin
Putina
Nicke
Erik B
Thomas
Sølve
Kaarby møtte opp uten sykkel og iført rosa langbukser, flekkete sko og skjorte som kun var knappet nederst. Han har visstnok ordnet seg på eldresentret på Bekkestua der han blir stelt litt med.
Turen gikk som planlagt i kontrollert tempo retning Lommedalen over Steinshøgda.  Vi plukket opp en gjest på veien, og Putina la seg i tet mens jeg kontrollerte feltet bak. Nicke snudde da vi nådde grusveien i Lommedalen da han skulle rekke fly til Stockholm, men ettersom han syklet helt til/fra Frogner så får han for oppmøtet.
Første og eneste stopp var på Kongens utsikt der vi tok lagbilde og sjekket forholdene for paragliding.  Unge Braathen mente at Overtoppen heller bør satse på gule Wing Suits sp da kommer vel det inn i kolleksjonen etter hvert.
Ungpiken Putina hadde full kontroll på fart, lenge, høydemeter etc..  Det jeg fikk med meg var at før vi startet på returen og den historiske Kongeveien sørover så hadde vi tatt over 600 høydemeter. Det ble lite tid til å lese om de ulike plassene på Krogskogen.  I kjent stil og etter ca tre timer så var det påfyll med næring og gode bakevarer hos Baker Hansen på Grini.  Derfra var det fri fart og fritt veivalg hjem.  Jeg bemerker at jeg selv syklet t/R selve treningen så for meg ble det over 300 nye høydemeter fra Grini og hjem.  Da smakte det godt med en Aass på terrassen.  Dermed var årets første MTB hooket av for undertegnede.
Bernt

Leave a Reply