Onsdag 12. desember – råsterkt felt opp Dammyrdalen

Det var friskt i Sørkedalen i går kveld, og kanskje var det grunnen til at det rådet fullt anarki på p-plassen og at første rykk allerede hadde gått da undertegnede 18:30 sharp trådte ut av bilen? Stakkars Holter og ex-president Prietz hadde meldt noen minutter sen ankomst og blitt forespeilet at vi skulle vente på dem… Det ble umulig å innfri. I et forsøk på å stagge gjengen ble det en frisk start og ikke “rolig” som annonsert!

En haug med overtoppere i gult og med landingslys i panna ble etterhvert sanket innimellom Røa 2005 og 2003, men helt hvem det var er ikke så lett å få med seg når man blir blendet ved forsøk på å identifisere de forskjellige. Det ble beordret en 180° snuoperasjon halvveis mellom Skrubdal og Fløyta, for å forenes med også Prietz/Holter, men responsen uteble. Det var bedre å stå på Storebekkhytta og fryse, der vi etterhvert ble samlet alle mann.
Meldingen var klar: Rolig opp Dammyrdalen for å finne balanse/rytme og tenke teknikk. I stedet ble det, som vel kan ha skjedd også tidligere – førstemann opp! Gutta virket råsterke – alle som én! A-laget mistet jeg øyekontakt med, B-laget holdt jeg så vidt halen på… det var både langt og bratt og  teknikken satt ikke – kanskje litt dårlig feste (kald multigrade)?
Uansett – det var nydelige forhold, spesielt fra midtpartiet og der løypa var lagt  på den nye veien (som ‘alle’ har protestert mot). Det virket som gutta koste seg! Det ble en ekstrarunde tur/retur innerst, og der mener jeg at det var høy fart.

Det er tidlig på sesongen og lite sne. Går du på trynet så er det rett ned på røtter/stein/grus/is og tæle. Det blir fort oppkjørt i svinger og utforbakker, og det lugger lett. Det oppfordres derfor til å ta det litt med ro utfor da det er vondt å falle. I går hadde vi en mann som hektet og slo seg kraftig, og vi må gjøre det vi kan for å holde skadestatistikken nede. Vi ønsker Ola god bedring og håper det blir korttidsfravær denne gang!

De som ble observert og får kreditert fremmmøte er:

Anders Prietz, Eivind Anders Sørlie, Thomas Christian Holter, Knut Beck Engebretsen, Andreas Mellbye, Bjørn Kvaal Hjermann, Helge Clem, Sølve Skeie, Harald Sverdrup, Ole Fredrik Anker-Rasch, Kjetil Landmark, Bernt Lund, Birger Solberg, Andreas Engebretsen, Ola Ebbesen, Jon-Kristian Prietz og Espen Holm.

Det ble logget 21.99km, 345 høydemeter, tid 1:38:32 t og snittfart 4:29/km

Leave a Reply