Overtoppens aktiviteter fremover

Birkebeinerrennet er avlyst, og Overtoppens arrangement knyttet til dette avlyses. De påmeldte vil etterhvert som ting avklares få ytterligere beskjed ifht dekning av kanselleringer etc.

Overtoppen som klubb kommer ikke til å arrangere noen “alternativ tur” over fjellet, selv om det paradoksalt nok, av Birken-arrangørene markedsføres at det vil være åpent spor og nykjørte løyper de to neste helgene. Vi ønsker ikke å oppfordre medlemmene til å delta i større ansamlinger mennesker. Om enkeltpersoner ønsker å ta turen så skjer det ikke i regi av klubben. Klubben ønsker ikke å bli assosiert med å bryte retningslinjene gitt av FHI.

Vi oppfordrer derimot våre medlemmer til fortsatt å holde seg i aktivitet og å komme seg ut på ski, men unngå for tett kontakt med andre. Også andre medlemmer. Følg FHI anvisninger om hoste/harke/snørr og slim – det er slik smitte overføres. Sunn fornuft, og ikek hysteri, er det som må utvises.

Som erstatning for at KM -klassisk ble avlyst i gjeldende form så er det sendt ut en spørreundersøkelse til medlemmene om evt alternativt arrangement, utenfor større ansamlinger. Resultat fra denne og mer info om dette vil komme over helgen.

KM skøyting (/fristil. Thomas, det er lov å stake!): Snøforholdene er sviktende og smittespredning bestemmende for om dett blir gjennomført. Evt vil dette kunne bli annonsert på kort varsel.

For våre andre terminfestede arrangementer og treninger vil det bli annonsert i forkant hvorvidt disse blir gjennomført.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å utvise fornuft i disse utfordrende tider og krysser fingrene for at vi etterhvert kommer tilbake til normalsituasjon.

Take care!

Leave a Reply