Overtoppens første æresmedlem Thor Willy har tatt sitt siste stavtak!

En ufattelig og trist melding nådde oss i går – lørdag. Overtoppens Thor Willy Christensen har forlatt oss etter et par måneders sykdom. Ikke mindre ufattelig blir det å tenke på at TW i våres gjorde et slags OT comeback, blant annet ved anskaffelse av bolig i Oslo. Han deltok på et par OT treninger så sent som rett for sommerferien, og viste da god form. Ifølge rapportene lå TW i front i sykkelfeltet.

Det er kanskje enkelte Overtoppere som ikke har fått gleden av å bli kjent med TW. Først og fremst; TW var en strålende god langrennsløper. Dernest; Hans innsats i forbindelse med Birken turene på slutten av 90-tallet og begynnelsen av dette årtusen taler for seg selv. Uten å bli for svulstig kan vi kalle disse Birkenturene for legendariske. Alt pga TW sin iherdige innsats og tilretteleggelse. TW utelot ingenting til tilfeldighetene når det kom til medlemmenes ve og vel. Massasje (-damer) i swimmingpoolen på Lillehammer Hotel etter Birken innkomst er kun et lite – men godt – eksempel på TW sin sans for morsomme detaljer i Overtoppens ånd.

TW ble utnevnt til Overtoppens første æresmedlem som følge av hans fantastiske innsats for oss alle i Birken sammenhenger. Det skal litt til å bli denne utnevnelsen til del. TW har satt spor etter seg på Lillehammer såvel som i OT. Gode OT minner i TW sin ånd lever videre.

På vegne av alle Overtoppere; takk for alt du ga og betydde for oss.

RIP kompis!

PERsidenten

Leave a Reply