Overveldende oppmøte i kveld 19. september

Det flommet på med gulinger til Bogstad i nydelig høstvær og sommertemperatur onsdag kveld! Noen har nok innsett alvoret ved å få nok kvalifiserte oppmøter, og da de obligatoriske 5 venteminuttene var passert hadde 22 overtoppere og 2 gjester innfunnet seg. Imponerende!

Anders, Andreas E, Andreas M, Christian, Syrdalen, Holm, Jebsen, Ellingsen, Sverdrup, Stolten, Jon-Kristian, Hjemdal, Waaler, Landmark, Engern, Ole, OP, Peder, Kaarby, Børstad, Sølve og Benestad krediteres fremmøte på dagens trening.

I tillegg fikk vi besøk av 2 velkjente gjester; Sjur og Bjørn (svensken).

Undertegnede hadde for anledningen installert en ny app på telefonen for å holde styr på intervaller og pauser, og hadde lagt opp til 2 minutters pauser og rekken 2,2,3,3,3,3,3 minuttere til topps. Gutta virket fornøyde og både disiplin og moral var på skjerpet, og innsatsen ble deretter. Bra jobbet av samtlige! Hjemdal virket sterk, OP og Harald likeså. Andre er alltid sterke.

Stig og Andreas E hadde begge løpt Oslo Maraton og tok det vel litt deretter, mens storbror E tydeligvis hadde ladet opp ved å ta fri fra tirsdagstreningen og ankom på el-sykkel! Her luktet revansje etter forrige ukes forsmedelig nederlag for svensken i MTB KM til Kikut!
Appen funket, dragene gikk som de skulle og revansjen satt, tydeligvis. Det var ihvertfall en entusiastisk Knut som heiet samtlige helt til topps i kveld.

På vei ned ble det snakket om front og bakevje, og viktigheten av at de raskeste trekker nedover etter endt drag for at vi skal samles, osv.. Viktig å huske på! Men jeg synes det gikk ganske bra i kveld.

Takk for en trivelig trening!

Appen heter forøvrig Flexible Interval Timer og lastes ned på Google Play for Android og finnes også for Iphone.

Leave a Reply