Rapport fra sesongens første trening; Social detox på rulleski i Sørkedalen.

Det var de 4 som toppet fjorårstatistikken som ble de 4 første til å høste fremmøte i ny sesong; Eivind, Anders, Thomas og Espen. I tillegg møtte gjest Anders Dalslaaen. Han kunne meddele at han etter fredagens knallharde rulleskitur inn til Skytterkollen forarget hadde observert at han ikke tronet på toppen av Strava-statistikken på det strekket, ikke en gang på fredagens økt. Hvem var der? Jo, Holter!

Det var med andre ord sannsynligvis ikke uten grunn at Dalslaaen dukket opp på Bogstad i dag, – det var nok for å måle krefter.
Men OT gutta var ikke ute etter å vinne Strava-strekk i dag, det var soialt og detox på programmet. Det ble derfor gått behersket inn til vending, og først ved Stall Nordby på tilbaketurnen begynte det å rykke litt i kroppene til gutta. Da kom det nemlig en kar og gikk forbi.. og det er jo ikke bare greit. Så da la Holter seg bakpå med 3-er hjulene sine og presset, – opp forbi gården, men lot det bli med det. Sørlie/Dalslaaen derimot, de utnyttet muligheten og hang på karen videre som klegger. Det endte etterhvert med en luke på et par hundre meter. Om karen ble detronisert vites ikke, men gutta snudde og kom den disiplinerte baktroppen i møte. Samlet ble det kontrollert gått videre til omtrent ved roklubben, da Holm la seg på inner’n for gjest Dalslaaen. Men Holter hadde en plan for den bakken, og rykket var igang. Først til topps ble Holm, men han hadde ikke 3-er hjul, så vi dømmer dødt løp. Ikke rakk Sørlie helt starten, han hevder å ha blitt sperret inne av Dalslaaen. Men det finnes ingen vitnebekreftelser på det.
Uansett bra innsats av alle!
Vel tilbake traff vi vår ungdoms helt John Nordby, som hadde skøytet, og det ble en hyggelig avslutning på turen.

Leave a Reply