Rulleski fra Bogstad, søndag 23.september

Treningsansvarlig Ole meldte forfall, og etter diverse kommunikasjon og samhandling tok Knut ansvaret for å lede flokken  ‘Flokken’ idag bestod av foruten Knut også av Andreas E,  Ola og Espen.

Knut uttrykte at i dag skulle det gås rolig, ikke hadde han vært på rulleski siden Tjøme-samlingen, dessuten var han giddalaus idag. Nei takket han også til rustløser som lå i bilen og som sikkert kunne gjort hjulet som satt fast om fra et 5-er hjul til et 2-er hjul. Ola hadde fortsatt vond albue siden Tjøme, Andreas var kraftløs i overkroppen, og mye kunne undertegnede også sagt. Men til tross for 4 falne menn, så ble det gått ganske bra innover i dalen. Knut la seg foran i motvinden, og etterhvert begynte hjulet å rulle. Ved Solberg ønsket Knut assistanse foran, og undertegnede gled frem i tet. Kanskje litt god gli, for det ble etterhvert luke bakover, men ved Stall Nordby ble det holdt litt igjen. Det ble vekslet litt på å ligge foran, og ved snuplassen ble feltet igjen samlet. Tilbake gjentok det meste seg, og et par løpere ble tatt igjen nærmere Bogstad. Det er jo litt moro å gi gass når man går forbi… ?

Overraskende nok ble vi tatt igjen av opprinnelig treningsleder (Ole) på veien innover, på sykkel, og like brått som han kom forsvant han også. Jeg fikk ikke helt med meg hvorfor han var på sykkel og ikke ski, men som med oss andre var var det vel noe…

Nydelig vær, greie bilister og mange som bruker Sørkedalen en slik fin høst-søndag. Som en gledens avrunding kan informeres at utredning av “Oslos største treningsanlegg” for utvidet gang/sykkel trasé med utvidelse av veiskuldre nå pågår! Vi krysser fingrene.

18 km, 56 minutter og 3:09/km ble logget.

 

Leave a Reply