Treningsleder på ville veier

Løyperapporten fra Skiforeningen skapte noen utfordringer for dagens treningsleder, sitat Føremeldinger for Bærumsmarka:

“Det er ellers helt eventyrlige forhold i alle løyper. Utfordringen er å rekke å holde dem åpne når det snør så jevnt som nå, men heldigvis er snøen tørr så vi slipper overheng inn i løypene. Kjører ytterkanten av Marka i dag.” 

Treningsleder fulgte løypemeldingen og førte en stor gjeng med gulinger i ytterkant av Marka dvs. fra Østernvannsvingen, over Østernvann, omkjøringsløypa opp til Abbortjern. Her ble det lagt inn ett par 2 og 3 minutters drag. Deretter ble det kjørt noen 3 minutter i lett terreng over Stormyr og Galemyr mot Skrubbdal og Fløyta. Her ble samling i bånn og treningsleder innså at alt som gjaldt tidsskjema gikk dukken da han hadde feilberegnet totalt. Likevel var det god stemning blant gutta oppover Fløyta til Hvitstensvann. Fra Hvitstensvann tilbake til Østernvannsvingen via Eiksbakkkhytta ble det strekk i feltet. Etter å ha fulgt ytterkanten av Bærumsmarka, så logget Prietz 27km og 2,30 på runden. En litt annerledes intervall økt med en villedende treningsleder. Takk for fin tur. De som fikk flere timer i boka denne kvelden var; Petlund, Sørlie, Holm, Prietz, Prietz jr., Arno, Stolten, Syl, Ellingsen, Kaarby, Clem, Anker, Solberg, Hjermann, Jebsen, Christian, Mellbye, Braathen og Holter.

Leave a Reply