Treningsrapport 5 januar 2019

Det var ca 20 gule ekvipasjer som prioriterte skitur denne lørdag morgen. Noen hadde tatt turen til Vannsjø for å teste is og skøyteform. De fleste av de fremmøtte hadde pusset støv av skøyteskiene og vi gled i samlet tropp innover Gråseterveien. Som vanlig talte vi opp troppene ved Storebekkhytta før det ble beordret individuelt tempo opp mot neste samlingspunkt som var Nedre Gråseterhytta. På Heggelidammen traff vi Thomas og Nicke som kunne fortelle om enda bedre forhold inn mot Heggeli. Det ble noe splitt i feltet , men den store majoritet tok veien mot Heggeli-Gagnumseter-Store Oppkuvvatnet-ned til Speakers corner hvor det igjen var samling. Herfra var det fri fart tilbake til utgangspunktet under mottoet  – “Alle skal ned “. Det ble logget ca.  35 km og ca 2,30 min.

Av hendelser ble det notert et stavbrekk ( Dag Henrik) og noe høy puls hos presidenten. Litt stein var kommet opp på nedre del av Gråseterveien, men ellers var forholdene gode. Gutta var overraskende disiplinerte og det var liten fraksjonsvirksomhet.

Tilstede: Anders, Espen, Erik S, Erik B, Andreas M, Hans Henrik, Fritjof, Bjørn, Nicke, Thomas, Dag Henrik, Helge, Ola, Jacob, Christian, Harald, Jon Kristian, Eivind, Andreas S., Sverre og Ole.

Mvh Ole

Leave a Reply