Close

Treningsrapport MTB lørdag 3 juni

Herr Mellbye fornekter seg ikke. Tro det eller ei, men han stilte til start bare en uke etter han tok salto over styret på vei mot Sandungen. Look to Norway sa president Roosvelt under den 2. Verdenskrig, da han ville vise verden at landet vårt var forbilledlig i motstandskraften. Gutter; look to Mellbye. Dette er et mønstereksemplar av en Overtopp. Også denne lørdagen stilte 6 mann til start med nøyaktig samme rute som sist lørdag. Oppover Pipenhusveien rykket Rune, Andreas, Jon Christian Kjetil. Lagleder kunne godt ha vært med i feltet , men tok naturligvis hyrdeansvar og la seg bak og gjetet flokken hele veien. Espen slet allerede fra start. Vi trodde formen hadde kolapset fullstendig, men vi observerte raskt hans loppemarked-sykkel til 1000 kr og en sekk på ryggen på 5 kg. Det ble en heftig diskusjon på Kikut om det ikke burde lages retningslinjer for hva slags utstyr man kan stille med på start på treningene.
Vi passerte Kringla der vi så bremsesporene til Andreas fra sist lørdag. Hyrden mener han var en uke for tidlig ute. Han kunne ventet med å knele til pinsen kom. Da hadde han sikkert blitt bønnhørt og sluppet et besøk på Bærum sykehus med to forstuede håndledd og et brukkent ribben!
Turen gikk langt raskere denne gang uten punkteringer. 2,35 ble notert og vi forlot hverandre glade og fornøyde denne pinseaften, selveste kirkens bursdag! Derfor setter presten seg på flyet om en time til Roma.

Dag Henrik

Leave a Reply

Overtoppen