Helt til topps for første og siste gang

Godt frammøte i mørkt, men mildt høstvær denne siste runden med eksklusiv Overtoppen elghufs – før vi slutter oss til Kalle i Korken. Treningssjef Andreas utpekte sin bror som stand-in for Harald S. som mot normal ikke stilte som avtalt som treningsleder.

Det ble beordret god oppvarming med start intervaller fra bommen ved Strømsbråtan. Overtoppens gå-gruppe vokser stadig – denne gangen med fire personer – Dag Henrik, Jacob, Helge og treningssjef Andreas – som var pompa etter Berlin Maraton på toppen av Oslo halv og Birkebeinerløpet.

Etter litt piping, kom vi i gang med et 2 min oppvarmingsdrag etterfulgt av omvendt pyramide 4-3-2-1-2-3-4 med et dessertdrag for å komme oss helt til topps. Faktisk var vi hele 11 av 13 på tårnet – der utsikten var nesten null og det hadde allerede blitt temmelig mørkt. Det ble kommentert av Prietz at han mente at tempoet og pustingen i bakken indikerte en betydelig forråtnelse siste året – foruten Kloumann – som løp (ikke hufset) som et skudd – og småspydde mellom hvert drag. Det er bare å stå på videre for å forsinke forfallet.

Frammøte gis til:

Andreas E, Anders, Espen, Eivind, Ole, Hans, Kloumann, Helge,Dag Henrik, Peder, Jacob, Landmark og Knut (treningsleder)

Leave a Reply