Klubbmesterskap i orientering onsdag 16 juni – med bad & BBQ på Bygdøy solside!!!

Ildsjel medlem Egil W. Iversen har nok en gang påtatt seg det sportslige oppdraget med å lage o-løp for OT medlemmer. Det er som dere vet en god del arbeid som legges ned i forberedelser og gjennomføring av et slikt løp, så derfor håper styret at så mange medlemmer som mulig deltar.

Parkering ved Huk Badeplass på Bygdøy. Derfra går dere nordover opp den bratte bakken og følger veien til venstre (vestover) ned til sjøen – ca 200 meter fra p-plass. Her blir samlingsplass, inkludert start og mål. Start mellom kl 1730 – 1900. Ta gjerne med kompass.

Styret vil sørge for grillmat og drikke etter innkomst, så dere trenger ikke medbringe noe slikt selv. Det blir m.a.o en sosial ramme rundt det prestisjefulle mesterskapet. Løypa som Egil har lagt er “sånn passe lavterskel” med tanke på distanse og vanskelighetsgrad. Medlemmer som ikke er løpbare, kan gå gjennom og få en respektabel plassering ved bomferi gjennomføring. Det forventes nemlig at de løpssterke kommer til å pådra seg betydelig tidstap på selve orienteringen denne gang (Egil har lovet noen utfordringer). Ettersom løypa er forholdsvis kort, er det lov til både å varme opp + ta seg en ekstra runde etter innkomst.

Arrangørene vil gjerne vite hvor mange som deltar; enten ved å melde seg på “arrangement” på nettsted, melde fra på FB kommentarfelt eller melde til Egil eller PERsidenten direkte senest ila mandag 14.

På vegne av OT o-løp / styret,

Egil og Per K

Leave a Reply