Close

Holmenkollmarsjen 2015

Det er bare å  salutere de 7 deltagende Overtoppere for vel blåst Holmenkollmarsj. Som ventet var årets deltagelse redusert ned til et knippe hjemmesittere (se egen rapport fra italienske Cogne, Marcia Gran Paradiso) . Andreas E holdt første pulje og et fantastisk A-løp, men også B-Ole og B-Sverre  leverte , og fikk med seg en catfight som varte i over 50 km før Ole stakk ved Tryvann. Så fra fjerde og femte ledd kom Andreas S og M med Kjetil som kuler gjennom skogen. Peder tok det mer med ro, og nøt nok full frokost før han ruslet ned på start.

Denne lørdagen hadde alt og forholdene var helt fantastiske  – kaldt minus 8 og klarvær på start, kraftig fønvind opp i åsene som ga oss en dytt i sørgående retning.  Sol og medvind på nullføre-  et påskeskirenn!

 

Skiforeningan skal ha all ære av dette knallharde skirennet med drøssevis av matstasjoner og fine spor –rosinen  med  finalen inn på Holmenkollen skisadion, et kok av lettstemte skifolk og en liten After Ski hos Egil og Runa hjalp også på humøret.

 

Tidene på de nevnte:

2:52

3:13

3:14

3:36

3:37

3:37

3:50

Overtoppen