Close

KM orientering 2024

Alle skal på pallen!👏🏆🥇🥈🥉

KM i orientering 2024 ble en suksess! Alle deltakerne gjennomførte kjempeløp med det resultat at alle kom på pallen!

Kaarby hadde invitert Overtoppen til å innlemme klubbmesterskapet i mellomlang løype i IL Geoforms karuselløp i terrenget nord for Sognsvann.

Løypelegger og arrangør Kaarby

En 4 km lang upåklagelig løype i variert og krevende terreng på en ettermiddag ideell for orienteringsløp.

Løypekart

Særdeles hyggelig å se at Bakkjens konkurranseinstinkt har våknet til liv. Iherdig innsats (på glatte sko) sikret pallplass på tiden 55.38, hårfint bak dagens andremann på pallen, den hvite masai Eivind på tiden 54,29. Øverst på pallen tronet Espen på tiden 40,38 og ble dermed årets klubbmester i orientering. Men flere var med og representerte Overtoppen; Marie og Christina stilte for klubben og gjennomførte et perfekt parløp i kortløypen. Vi gratulerer våre wing-pinups med flott innsats!

Etter løpet ble det grillet pølser nok til alle, og den siste ble tvunget i Bakkjen og Eivind på deling.

Klubbmesterskapet i orientering er et lavterskel tilbud med sosial profil. Alltid gøy å diskutere veivalg og bommer. Vi oppfordrer flere til å bli med i fremtidige KM, selv om det o-tekniske kan kjennes litt utfordrende. Parløp er mulig, og det er jo å komme seg ut og det sosiale som er viktigst. Det nevnes at gårsdagens eldste deltaker var 90 år!

Alle resultater fra gårsdagens løp kan finnes her.

For de som ikke kjenner o-løpernes digitale gameshow anbefales å ta en titt på dette verkøyet; Livelox. Klikk ja til samtykker og se en demo fra gårsdagens løypevinner ved å klikke playknappen oppe til venstre. Pro-medlem kan blant annet velge flere løpere samtidig og sammenligne trasevalg og mye greier.

Oppmøtepoeng til Kaarby, Eivind, Bakkjen og Espen. Om Knut skal få for å ha sendt Christina, og om Eivind skal få to for å ha tatt med Maria må juryen ta stilling til – de bidro ihvertfall i høyeste grad til at den gode stemningen.

Leave a Reply

Overtoppen