Close

20150906_114204

Overtoppens Tjømesamling 4-6 september

14 OT’ere ankom Tjøme I spredt formasjon I løpet av fredagen og lørdagen. Kjetil og Sverre startet like godt samlingen med et sykkelritt fra Oslo til Tønsberg, Engern rakk en drøy padleøkt fredag mens de fleste andre begrenset ambisjonene til sosial samling rundt en gigantisk spaghetti-gryte  som Birger tryllet frem i den strående vakre sensommeraftenen. God stemning rundt gryta, både den og rødvinsflaskene ble tomme før vi krøp tilsengs i våre respektive hytter – les videre under…….

Lørdagen startet med 14km løpetur med innlagte drag langs Tjømes myke skogsstier. Feltet lå lenge samlet selv om enkelte av syklistene sleit litt etter hvert. Hjem til en omfangsrik lunsj og hvile før den tøffe andreøkten. De fleste på 17km klassisk rulleski rundt Vrengen, Tjøme Sentrum og Ormelet, andre i kajakk rundt Brøtsø. Dagen ble avsluttet med en solid bankett i hytta til Bjørn rundt verdens største entrecote og godt med rødvin. En ripe i lakken at både Birger og Bjørn var tomme for Gammel Dansk – men med tanke på treningsøkten som bare lå noen timer unna var det sikkert like greit.

 

Søndagen våknet vi til praktfullt vær, og de fleste la av gårde på klassisk rulleski Tjøme rundt (tre mil) langs fine sykkelstier i lett bølgende terreng. Pause på Verdens Ende der Tito spanderte kaffe & Cola på den nyåpnede restauranten. Petlund kom ettrer hvert syklende etter  et rulleski-havariog hang seg på Benny som hadde syklet innom de fleste av Tjømes avkroker. Atter andre padlet rundt i Tjømes vakreskjærgård. Mye bading mellom øktene, slumring i solen på takterrassen og båttur gjennom Røssesund og rundt Hvasser med is i Sandøsund avsluttet en aktiv og sosial samling med god variasjon i programmet og høy komfortfaktor. Virket som de fleste hygget seg – og slitne ble vi vel alle. Vertskapet var godt fornøyd – ikke umulig at vi prøver en reprise neste år!

 

Aktive deltagere var Jørgen Hjemdal, Kjetil, Stig, Ole, Andreas M, Petlund, Anders P, Ola, Benny, Knut, Andreas E, Harald S, Birger og Bjørn.

 

Birger & Bjørn

Leave a Reply

Overtoppen