High 5 Maridalen

Fem forventningsfulle og blide gulinger og en gjest og to bikkjer stod klare på parkeringsplassen på Skar da treningsleder svingte inn fem på ni. Flere dukket ikke opp, men med diverse konkurrerende arrangementer var det likevel bra. Jakt, RAGDE-samling og ikke minst Overtoppens egen Skåbusamling sørget for at mange uansett var aktive i dag.

Forholdene kunne ikke vært bedre. Sol fra skyfri himmel, allerede +10 og tørre fine forhold. For å få med oss Barlindhøgda og å unngå et par km asfaltløp i starten ble det kjørt til Sandermosen stasjon der vi staret turen. Kort fortalt var gutta i praktslag, gode historier kom på løpende bånd og formen var bra hos alle gutta. Nydelige flytstier over furubevokste rabber pp Barlindåsen ble etterfulgt av lange, seige motbakker på gamle ferdselsveier opp til Gaupekollen.

Der var yrende liv med blide ungpiker i hengekøyer, morgenstemning med sveler og kaffe og gutta ble plutselig 30 år yngre ?. Videre over Midtkollen, Mellomkollen der vår gjesteløper måtte takke for følget, før vi på silkepoter fløt ned til Tømte gård, dreide sydover igjen og opp til Tømtehyttene. Videre over Sellanraa og til Øyungskollen, der det igjen var overskudd av blide ungfrøkener i hengekøyer. Godt var det ettersom bena begynte å bli tunge! Nydelige skuer på alle topper, og en tur som frister til gjentakelse!

Følgende kkrediteres oppmøte: Andreas M, Eivind, Thomas, Rune ig Espen. Gjesteløper var Anders Dalslaaen.

Det ble logget 17,5 km, 688 høydemeter og ca 2:30 timer.

Leave a Reply