Overtoppen med sterke prestasjoner i NM surfski

I helgen ble det arrangert NM surfski mellom Lyngør og Risør. Været var i forkant av helgen skikkelig rufsete og hustrigt. Like fullt reiste en håndfull av våre røffe kajakkpadlere til Risør for kappestrid på det åpne hav i frådende sjø mens høststormen herjet.

Våre venner beretter om adrenalinkick av sjelden klasse! Hansemann uttrykker det slik: “Ja det var vanvittig moro og krevende. Det er nok det heftigste jeg har padlet i.” Knut repliserer: ” Det var i perioder ikke mulig å se kajakken –  litt som heftig rando på tampen av sesongen! Det ble dessverre tjeideng… (fritt sitert:) Nå har jeg kjøpt tørrdrakt – i tilfelle det blir en vindfull og snøløs vinter.” Sverre red han av med følgene kommentar: “Faktum er at dette er skikkelig adrenalin-gøy og ikke så farlig som en skulle tro. Det kan kanskje minne noe om Wild West Rodeo der Skagerak er den store Oksen og du verken vil eller kan hoppe av i kastene som kommer.”

Med andre ord – dette virker å ha vært et skikkelig kick! Gutta presterte også bra, med Sverre helt oppe på en 6. plass sammenlagt!

Vi gratulerer de tøffe kara med vel gjennomført!

Vi fant en lenke til skikkelig actionbilder som forteller noe om forholdene, alle bilder tatt av Christin Aronsen!
Vi fant en lenke til skikkelig actionbilder (klikk her) som forteller noe om forholdene, alle bilder tatt av Christin Aronsen!

Leave a Reply