Shopaholics, catwalk og sommerens siste trening

Tilbud om gunstige kjøp av Raidlight terrengsko fra Rossignol, siste test av størrelser på den nye BD kolleksjonen, samt sol og 20C var alt som skulle til for at Overtoppen fylte innerste del av Risbekkveien med biler.

Fra kl. 18.00 presis kastet Espen, Bjørn, 2 x Andreas, (Andreas M var der kun på handletur) 2 x Mobakken, 2 x Engebretsen, Kjetil, Benny, Thomas, OP, Jørgen, Fridtjof, Kloumann, Harald, Sølve, Gefle, Eivind, Helge, en syklende Per Arnfinn, Kaarby (hadde løpt O-løp og håpet tilstedeværelse ville gi oppmøte…) og Ola seg over sko og klær som om det var Black-Friday på Vestby Outlet.

4 minutter på (høy) overtid (mange blir utrolig rastløse når klokken passerer 18.30 på onsdager…) dro gjengen i ytterkant av Gaustadskogen ned til Rikshospitalet der vi passerte Aktiv mot krefts utendørs Pusterom, tilbake og videre opp og rundt Bånntjern, et seigt drag opp til Fuglemyra, via Nordmarkas flotteste utkikkspunkt, Vettakolltoppen, og tilbake til start.  10 km og 1.15.

Stemmer det at å løpe i ulendt terreng er bra for å forbygge demens, hadde løypa unektelig partier som gjør at vi forhåpentligvis kan gå alderdommen trygt i møte.

Og det kuleste av alt – 15 minutter etter vår solrike tur, bøttet det ned. Det er timingen sin, det.

God sommer!

Leave a Reply