Treningsrapport 31.01 : Skøyting i Sørkedalen i 15 cm våtsnø

Det er ikke tvil om at hovedutfordringen som treningsleder var ledelse og ikke trening. Forbausende mange stilte i møkkaværet  med tilsynelatende forventninger om silkeforhold.

(bilder knabbet fra Petlunds Strava)

For gamle Hemingfolk var minnene fra Edvardsen treningen i hallen på 1970-tallet og halvhøye kneløft påfallende. Oppvarmingen gikk i kavende padling til Lysedammen hvor den kontinuerlig etterspurte improvisasjonen startet. Treningslederen kom litt ut av tellingen, men planen var 2+2+3+3+3+2+2. Jeg tror vi manglet en 3 min uten at noen sutret. Det er vanskelig å se hvem som deltok basert på bildet; men jeg registrerte følgende tøffinger:  Birger, Natås, Bråthen, Mellbye, Næss, Peder, Ole, Sverre P, Sølve, Holm, Putin, Jebsen, Benestad og undertegnede.  

Engern Jr

2 thoughts on “Treningsrapport 31.01 : Skøyting i Sørkedalen i 15 cm våtsnø

  1. Det må kunne tilføyes fra klassikerne (fire stk) som førte an innover skogsbilveien, at Peder med trekk-Vorsteh gikk foran og tråkket. Han hadde luke til Næss som kladdet og mistet skiene i kavet (enkel lete aksjon). Ny øvelse å gå på varierende stilett hæler av pakket snø med is-fell. Imponerende av fristilsgjengen å ta seg inn til krysset v nedre Lysedam, der fell og rubb faktisk begynte å butte på tørrere snø. Etter rotete stakedrag ble fristilerne borte i høy fart tilbake til bilene på det løse singlesporet. I denne sammenheng retter undertegnede en takk til Peder og Nåtås som ventet da jeg måtte hugge storkladder av begge skiene for å komme videre. En karakterbyggende kveld i skogen med andre ord.

Leave a Reply