Close

18 mann godkjent frammøte på formspissing del 1

Overtoppen nissen delte ut bestilte effekter i forkant av treningen – de som bare kjørte inn for å hente utstyr får IKKE registrert frammøte på treningen.

Siden ingen var utpekt til treningsleder, så ble Knut E. utpekt – trolig fordi han hadde solid jet-lag.

Uansett, det var en ivrig gjeng ut fra start på Skansebakken og det tok ikke mer enn 400 m før det første stavbrekket (Birger knakk svoger Bjørns stav), men Bjørn er proff og har reservestaver i bilen og tok igjen feltet mot slutten av oppvarmingen til Storbekkhytta.

Herfra kjørte vi 2 min oppvarmingsdrag etterfulgt av 3-4-4-4-3 med 2 min pause; litt for langt for Sølve som refererte til intervall lengdene til Ingrid Kristiansen (i forrige århundre). Vi kom nesten helt opp til Heggelidammen med intervallene og treningsleder la inn bonus drag med puljestart nedover. Her ble Nicke så ivrig ut at han tryna etter 80 m, uten at resten av feltet så ut til å bry seg så mye med det. Det var i utgangspunktet lagt opp til to kortere drag ned mot Storbekkhytta, men det så ut som om de fleste kjørte non-stop til bommen. Uansett bra forhold og trening; ca. 23 km (inkl. returer for å hente høyde for nye drag); ca. 1 t 35 min. Frammøte (med forbehold): Hans, Erik S., Per Kaarby, Erik B, Ole, Birger, Bjørn, Øystein L., Andreas E, Bernt, Nicke, Peder, Harald, Sverre P, Eivind, Stig, Arno og Knut E. President Prietz får også frammøte for utdeling av Overtoppen effekter (for syk til å gå med oss dessverre). Lørdag blir det kanskje uformelt testløp – etter avlysning av Marsjen og andre….

Leave a Reply

Overtoppen