Close

60 års tur i Lillomarka

Ca 20 overtoppere + gjester stilte på Lillomarka Arena lørdag den 30 mars for å gjennomføre ukas langtur i Lillomarka samt gjøre stas på jubilant Mobakken.

Etter litt kokkeluring på P-plassen dro vi av gårde med Øyvind Mobakken som vegviser.   Turen gikk fra arenaen til Skytta, videre til Sørskogen og Sinober med retur via Revelia og tilbake til Lillomarka Skiarena.  Underveis på turen ble Dag oppfordret til å dele noen av røverhistoriene fra ungdommen som utspant seg på  diverse hytter rundt omkring i Lillomarka.  Dette ble klokelig dempet noe ned da det var ungdom til stede som ikke hadde hatt godt av å få greie på hva onkel Dag drev på med i ungdommen. Her er en videosnutt som viser den gule horde på vandring i Lillomarka.

Det ble arrangert en happening for Dag i etterkant av turen på klubbhuset til Lillimarka IL som ble usedvanlig hyggelig.

Overtoppere som får registrert oppmøte: Erik B, Andreas M, OP, Dag, Helland, Petter, Stolt, Holter,Sørli,Bernt,Ree,Hans,Andreas S,K.Ness,Jørgen H, Erik S,Per,Dag B,Sølve.

Leave a Reply

Overtoppen