Close

Benny inviterer Overtoppen til «End of season – fristil tur gjennom marka» lørdag 11 april

Jeg inviterer herved Overtoppen med evt. koner/elskerinner etc. til «End of season – tur gjennom marka» med grill og afterski hjemme hos meg lørdag 11 april.

Opplegget er som følger:

Tog fra Oslo S kl. 09:02  eller fra Kjelsås kl. 09:16 med ankomst Grua kl. 09:54 – deretter taxi til Mylla / Svartbekken. Det er også mulig å sette bilen sin hos meg  (Orreveien 5J) og ta trikken ned til Oslo S (trikken går kl. 08:10 og fremme Oslo S kl. 08:38).

Turen går fra Mylla / Svartbekken gjennom marka og til Holmenkollen. Derfra er det kort gå distanse hjem til meg i Orreveien 5J. Der blir det dusj og badstue – og afterski med grilling av elgeburgere og noen bayere.

Jeg må vite hvor mange som kommer mht burgere etc.

S.U. Innen mandag 6 april kl. 17:00 på min mail

Med hilsen fra BENNY

bernt.lund@gresvig.no

Mobile: +47 464 72 656

Overtoppen