Close

Ekspedisjon Håøya 2019

Trening onsdag 19. juni, kl 17:00.

Påmeldingsfrist tirsdag kl 15:00

Terminlisten viser for onsdag 19. juni ” Ambisjon: Håøya på langs “. Grunnlaget for gjennomføring ligger i været og transport. Yr melder 20°C og flau sørlig bris, og 3-4 karer har tilbudt å stille med båter. Turen blir en realitet, og av hensyn til antall båter vi trenger og logistikk kreves derfor påmelding til turen. Hang on!

De påmeldte blir fordelt på de aktuelle båter og møter opp på respektive båtplasser på Snarøya, Solvik og evt. annet sted om ytterligere båter er tigjengelige, kl. 17:00 (sharp!). Deretter kjører vi kortesje til nordsiden av Håøya der vi ankrer opp, mest sannsynlig i Nordbukta (Djupbukta) og på et vis kommer oss i land. Det blir felles løpetur i jevnt tempo over Nordre-, Midtre og Søndre Håøya, til toppen helt syd, 229 moh. og ned til batteriene og fortifikasjonene. Derfra kan de ivrigste ta turen ned “trollstigen” til kaia mot Oscarsborg, og ta drag opp igjen mens de andre hviler ut, før retur til båtene.

Håøya er naturreservat, men turen er klarert med naturoppsynet. Det skal være fine stier å løpe på, og mye kultur,historie og natur.

Viktig: Hver mann må ta med egen redningsvest, matpakke/drikke, varmt skift – båtturen kan bli kjølig. Evt badetøy .

Vi regner med å være tilbake ved 21-tiden. Påmelding skjer her (følg lenken).

Leave a Reply

Overtoppen