Close

Ekspedisjon Håøya 2020

Påmelding åpnet her (lenke), påmeldingsfrist tirsdag kl 15:00

Avreise onsdag 17. juni kl 16:30 sharp!

Alle som har med bikkje plikter å ha den i bånd hele tiden på land på Håøya, som er hekkeområde for havørn og fredet område.

Terminlisten viser for onsdag 17. juni ” Ambisjon: Håøya på langs “. Yr melder kanonforhold og gutta er greie og stiller båter til disposisjon. Påmelding er påkrevd av hensyn til antall nødvendige båter og logistikk. Hang on!

De påmeldte blir fordelt på de aktuelle båter og møter opp på respektive båtplasser (Snarøya, Strand, Sarbuvollen, Nesøya), – avreise kl. 16:30 (sharp!). REGN MED KØ! Deretter kjører vi kortesje til nordsiden av Håøya der vi ankrer opp, mest sannsynlig i Nordbukta (Djupbukta) og på et vis kommer oss i land. Det blir felles løpetur i jevnt tempo over Nordre-, Midtre og Søndre Håøya, til toppen helt syd, 229 moh. og ned til batteriene og fortifikasjonene. Derfra kan de ivrigste ta turen ned “trollstigen” til kaia mot Oscarsborg, og ta drag opp igjen mens de andre hviler ut, før retur til båtene.

Håøya er naturreservat, men turen er klarert med naturoppsynet. Det skal være fine stier å løpe på, og mye kultur,historie og natur.

Viktig: Hver mann må ta med egen redningsvest, matpakke/drikke, tørt skift, husk også gode terrengsko. Evt badetøy .

Vi regner med å være tilbake ved 21-21:30 tiden. 

Velkommen!

Leave a Reply

Overtoppen