Close

Fossum lørdag 25. mai

En herlig morgen og 10 gulinger møtte i ymse utrustning på Fossum. Treningsleder hadde delegert ansvaret til Langemark som hadde delegert videre til Holter som delegerte tilbake til treningsleder. En fraksjon hadde annonsert at de kom til å stille på sykkel, hvilket er “innafor”.
6 mann på sykkel – de vet selv hva de har gjorde – treningsleder vet ikke; Petlund, Anker-Rasch, Skeie, Sverdrup, Braathen og Prietz (A).

Til fots ble vi 4 stk + to bikkjer; Enger’n, Berggrav, Ree og Holm.

Blide karer ved Østernvann

Løpeturen i behagelig tempo over Lathusåsen, demningen på Østernvann, stien nordover og opp langs Abbortjernsbekken og veien opp til Åbortjernshytta, der vi dro sørover på brinken og veien rundt Tømmeråsen. Mye sutring over dårlig form og vondter her og der – treningsleder intet unnntak – alle skal med! Dag-Henrik og Øystein tok stien ned tilbake mot Østernvann, – Engern/Holm fortsatt veien til snuplassen. Der var ingen sti videre, og det ble litt terrengløping nedover lia til vi kom inn på en større sti (“det kommer alltid en sti”) og returnerte mot Østernvann. Tok igjen våre to kamerater. Litt fartsøkning mot slutten og tilbake på Fossum etter ca 1:15 og 11 km. Hyggelig at Øystein dukket opp utenbysfra, men så hadde han også parkert junior på standplass.

Flott innledning på barmarkstreningen – bare å gi gass fremover!

Leave a Reply

Overtoppen