Close

God påske !

Fremtiden er i fortiden !

Det er rart å tenke på at vi i Norge har levd med sterke restriksjoner for hele samfunnet i en måneds tid. Denne situasjonen har naturligvis satt sitt preg på også Overtoppen. Noen sier at koronakrisen er den største krisen i Norge siden 2. verdenskrig. Det høres dramatisk ut, men det er ingen tvil om at det har et stort omfang både internasjonalt og i Norge.

Overtoppen var tidlig ute ift å stenge ned organisert idrettsaktivitet og har inntil videre utsatt organisert trening. Vi får avvente regjeringens reviderte tiltaksplaner ut over våren.

Det virker som de fleste i OT har holdt seg friske og holdt formen vedlike. Det er meldt om spredte stunt i små grupper. Det er helt innenfor ! Humøret og stemningen er god

Kanskje er tiden inne for å ta opp gamle tradisjoner med «patruljeløp»; fra 2 til 5 personer gruppevis. Jernman og presidenten gjennomførte en test i fra Skoglund sist lørdag. Veldig vellykket ! Enger’n, Holter ++ prøvde seg tilsvarende på langløp. Så ut som det funket. Waller’n og OP er observert nord i marka for å neve noe. Hva med partuljeløp etter påske med samme oppmøtested ! Vi får se.

Friske OT medlemmer er det viktigste. Styret vil benytte anledningen til å minne om viktigheten av at alle følger rådene som kommer fra helsemyndighetene. Det er som med fjellvettreglene – “lytt til erfarne fjellfolk” – helsemyndighetene er de beste fagfolkene vi har i Norge knyttet til det vi står opp i med koronautfordringen.  

Vi kommer tilbake !

Styret ønsker alle en riktig god påske.

Leave a Reply

Overtoppen