Close

Hilsen fra Puddingen på Høvik

Guterrrrr, jeg er imponert over innsats og iver!

 

Det er fredag kveld og jeg sitter og drikker vitvin til salma sushi! Er ganske fornøyd med at hverken PjHolter, Enger’n eller TonyM har klart å overtale meg om å stille i morgen tidelig i Sørgedalen………………. Regner med at dere er litt stressa m.h.t. tørrsnø, våtsnø, cera, zero ski m.m.

Mulig at denne slappe holdningen straffer seg når årets høydepunkt, Birk’n, skal står for tur, men jeg tar sjansen!

Happy er svært fornøyd med at det blir langtur imorgen i rolige omgivelser…………………………..

God tur karer, håper det blir fine forhold og måtte den sprekeste vinne

 

Skulle selvsagt gjerne ha vært med på skryte/juge seansen hos Fru og Hr Landmark, men det gikk faen meg også i vasken!

 

Have fun, SeeYa all

Overtoppen