Close

I lett sommer(?)regn fra Bakk

– og gjensyn med XX-Presidenten!

Men hvor er Bakk? Bakk er old-school for Årnes og ble brukt på 70-tallet i forbindelse med samlingsplass for o-løp. Eventuelt kan det brukes om man skal til (det tidligere) sementstøperiet et par hundre meter lengre inn i dalen.

Det er aldri lett å vite hvem/hvor mange som dukker opp på trening. Kun Jørgen hadde annonsert interesse for dagens løpetur. Men vanligvis blir man positivt overrasket, og slik også i dag: 7 karer og en kvinne hadde klatret over dørterskelen i sommer(?)regnet: Hjemdal, Gefle, Mellbye, Kaarby, Braathen, Prietz d.e., Ingrid og Holm. Og et par bikkjer.

Opp mot Lønnås

Spesielt hyggelig å se igjen XX-President Anders. Mye å berette fra de siste 8 mnd, men det tas ikke her. Med trussel om at han ikke skulle henge med så lenge ble åpningstempoet tilpasset slik at vi skulle få glede av ham lengst mulig. Turen gikk nordover Rambergåsen (bak Granbakken kennel). Opp noen bratte bakker, men nydelig terreng og flytsti over toppen. Videre falt vi ned på Lauritz’ 10 km traseen og ut på veien nedenfor Lønnås, og tok veien oppover/sørover til snuplassen. Fint pratetempo og flott i skogen! Vel ute på veien (Vepsebakkene?) var planen å dra over Høgåsen. Men da fikk plutselig alle en avtale de skulle rekke og tok grusveien tilbake. Undertegnede måtte derfor ta den turen alene…uansett flott!

“Lille-Besseggen”

Det ble logget 10 km/90 minutter.

Leave a Reply

Overtoppen