Close

I (mot)vind og tåke på Sjusjøen

Jebsen og undertegnede mener at Overtoppen fortsatt må stille i konkurranser, og tok utfordringen ved å stille på startstreken på Sjusjøen skimaraton (tidligere Søre Ål-runden) på lørdag. Søre Ål er fortsatt arrangør, og vi synes det er hyggelig å bidra i klubbkassen til fru Toftes klubb.

Løpet går fra Natrudstilen, opp til Ljøsheim, bort til birkenløypa og opp Midtfjellet, Gjesbuåsen, Sjusjøen, Rømåsen, Moste og tilbake til Natrudstilen. Løypa er oppgitt til å være 42 km, men jeg fikk 43 km på min klokke. Uansett en fin trasé og flott arrangement som kan anbefales. Det arrangeres også 21 km og skøyting, så det er muligheter for alle.

Motvind, til dels gjenblåste spor, dårlig stavfeste og tett tåke møtte oss i store deler av løypa. Tåka var stedvis så tett at jeg slet med å se neste brøyepinne. Men dette stoppet verken oss eller 750 andre. Vi skal heller være glad rennet ikke var dagen etter – da hadde det antagelig vært avlyst.

Jebsen og jeg kom i mål. Fornøyde begge to med egen prestasjon. Og selvskryt skal man jo lytte til – det kommer fra hjerte og er til å stole på! Vi kunne også konstatere at Holter jr også var på startstreken og kom i mål på meget god tid og plassering. Gøyalt å se at han og andre han var aktive med i ungdomstiden nå har begynt å konkurrere igjen.

Leave a Reply

Overtoppen