Close

Invitasjon til Bennys vårtur gjennom marka

Kjære skivenner,

Det blir vårtur og afterski med Overtoppen i år også, så nå er det en tradisjon. Med den siste påfyll av snø regner vi med at det blir supre skiforhold hele veien. Det er bestilt sol og fint vær.
Turen går fra Mylla og med målgang i Orreveien 5J., Ta med litt drikke og mat til selve turen. Der det blir servering og løperdrikke. Pølser, elgburgere, øl og bakevarer fra Baker Hansen. Det legges opp til afterski og party utover kvelden, samt party og feiring av Mobakken som har bursdag. Naturligvis så er støtteapparat og damene velkommen. Det oppfordres også å få med seg noen ungdommer på turen.

I år har Holter satt opp påmelding med betaling via Deltager.no (prøveprosjekt) – har du problemer med påmelding gi beskjed til han. For å få til best mulig logistikk er påmeldingsfristen satt til søndag 26/3 – kl.23:59 – men meld deg på nå via http://www.deltager.no/bennys_vartur_2017_01042017 – (De som mottok Holter sin påmeldingsbekreftelse kan se bort fra denne ?)

Bussen går fra Orreveien kl. 09:00 presis. Smestad kl. 09:15 og Ullevål Stadion (langs Ringveien) kl. 09:20
Litt avhengig av føre og veivalg så går turen fra Svartbekken eller Mylla. Det er fri teknikk, og man kan gjerne også gå klassisk og da på felleski som er å anbefale. I år blir det idealtid, og de aller raskeste vil få en ekstra sløyfe (0strafferunde) slik at vi kommer omtrent omtrent samtidig i mål. Man kan gjerne sette igjen skift og annet fredag eller lørdag her i Orreveien hvor det også blir dusj og badstue. (Får også noe avlastning fra nabo.) De som kommer kun på afterski kan komme fra kl 16:00.

Skihilsen,

Vivian og Bernt

Leave a Reply

Overtoppen