Close

Lille Julaften fra Vestmarkssetra med flotte forhold og god stemning!

Lille julaften og lørdag! Rene julaften for Overtoppen kara som slippes løs…
6 karer og en presidentfrue møtte til bonus fellestrening på Vestmarkssetra kl 9:30. De heldige var: Hjermann, Prietz, Syrdalen, Sørlie, Braaten og Holm. Førstnevne fortsatt full av rakfisk og styrkedrikk.Lille Julaften Vestmarksetra
Programfestet skøyting og ingen smøreproblemer (som det fort kunne blitt) med -4 på start og sikkert + det samme på Haveråsen. Nydelige forhold og lekne karer. Braaten dro opp til krysset før Grønland og flokken fulgte ganske disiplinert. T/r Grønland, ned bakkene mot Svarttjern (moro!), Risfjellkastet(?), tilbake Svartvannsveien, myrene tilbake til Mikkelsbonn. I hht “code of conduct” spurte da en av gutta høflig en forbipasserende ung dame hvorledes forholdene var derfra hun kom? Hvoretter resten av gutta plutselig mistenkte at her var det trakassering på gang, og at dette var intet annet enn et innledende forsøk på helt utenomsportslig tilnærming… fordi: Kvinnen kom inn akkurat samme sporet som vi selv ankom i bare minutter før!

Etter å ha studert klubbens statutter og veileder for “code of conduct” så er det bare å beklage: Der står intet om trakassering og utenomsportslig tilnærming i skiløypa, og dette er noe alle i klubben umiddelbart må vokte seg for å utsette andre tilfeldige skiløpere for, og ikke minst noe klubbens styre må sørge for at det i “code of conduct” finnes klare retningslinjer for. Yes, gjelder Youtoo!
Braathen takket her for seg og tok raskeste vei tilbake.
Resten av toget gikk videre med diesellok’et Prietz i front til toppen av Haveråsen. Fortsatt flotte forhold! De fleste var her fornøyde, men Jernmann måtte tydeligvis rense blodet ytterligere etter gårsdagen og fortsatte, ifølge ham selv, retning veiens ende sørvest i Sandungen.
Resten snudde og holdt jevn fart tilbake til Mikkelsbonn og Grønland, før det bar nedover i bra fart tilbake til Vestmarkssetra.

Ønsker om god jul og det som hører med ble utvekslet, og viderebringes til de som ikke deltok i dag: God Jul til klubbens medlemmer, nyt fridagene, spis godt og gjør dere fortjent til fine skiturer.

Det ble logget 25 km, 1:42, 559 høydemeter og snittfart 14,7 km/t.2017-12-23_152639

PS: Presidentfrua er i fryktinngytende form!

Leave a Reply

Overtoppen