Close

Lommedalen er stedet for god trening

Til treningsansvarliges store overraskelse var det solid oppslutning på gårsdagens løpetrening fra Burudvann i Lommedalen. Engern ble innvilget noe slækk i ankomsttid og kom i firehjuls sladd inn på p-plass direkte fra Gardermoen. Prietzern også rett på trening fra samme hovedflyplass, nå med MC og skinntøy. Dette vitner om dedikasjon!!!

Veivalget var lagt via Øyervann og opp bakkene vest for Haslumseter og via Elgheim opp kneika til Tjærgrasøgda, Bærums høyeste punkt. Også lokasjon for photo shoot, bilde vedlagt. Hjemturen via Burudvann og en sluttspurt som beviste at Nicke er på hugget. Engern og Holter måtte vi denne gang vente på ved målgang og det ble heftig spekulert hvorfor og ikke minst hva de to drev med i skogen de siste to kilometerne. Om og evt når kommer de ut av det berømte skapet?

Tjæregrashøgda
Tjæregrashøgda

Overtoppen logget denne gang ca 1.15 (Holter og Engern noe mer) og stemning + disiplin var strålende. Bad i Burudvann ble nedstemt. Deltakere; Anders, Jørgen H, Knut E, Nicke, Per Kumle, Sverre H, Kjetil, Thomas H, Bjørn H, Kaarby.

Overtoppen