Close

Markas fineste trase – Lørdag 27. januar – Teaser

I milsluker Jernmanns fravær er jeg oppnevt til lagfører & treningsleder ( jada, annen sortering !) for lørdagens tur fra Ringkollen. Som teaser for at flest mulig skal delta, lokkes med følgende planlagte rute, dog avhengig av oppkjøring i helgen:

Ringkollen, fri fart ned bakkene til Øyangen, over mot Spålen ( hjerte av Marka!), drag mot Langtjern og så snuten mot Katnosa ( mulighet for vørterøl og koteletter / matpakke ), jaging mot Sandungen, Kikut ( vi går utenom for å unngå kaos), Bjørnesjøen- Sognsvann. Moa : Helt krem trase , gjennom klassikerne.

Vel i mål er det planlagt dusj / skift på Idrettshøyskolen, NIH ( har sendt inn søknad, har dog ikke fått svar, følg med på Face ). De som har parkert bilen på Sognsvann, har vel tørre klær i bilen. For dem som ikke har bil der, eller som ikke har ordnet med kompis, bør ha tørre klær i sekken.

Etter dusj / skift ( enten på NIH eller på Plan B ), karrer vi oss med trikk eller bil ned til Kulturhuset. Har jeg ikke misforstått, ligger dette i Youngsgate 6 ( korrigeringer kan komme på Face! ). Uansett hvor vi ender opp, blir det bayer & pølser, skryt & jug fra turen og gamle warstorries.

Ettersom det er en middelhavsfarer fra B-laget som leder troppene ( inntil A-laget stikker) , så er OT-damer, groupies, bikkjer og skigående OT-ungdom / barn velkomne. Hiv dere på. Dette blir topp tur ! Justeringer i opplegget kan komme på Face. Minner til slutt om at alle som skal delta, selv må melde seg på Skiforeningens buss til Ringkollen.

Leave a Reply

Overtoppen