Close

MTB samling i Skåbu 23-25/8

Overtoppen på tur 2018

Tofte inviterer også i år til MTB samling i Skåbu med sykling i fantastiske Jotunheimen. Overnatting på hytta til Tofte og evt. nabohytta til ex-Presidenten. Her er det bare og booke seg inn. Påmeldingsfrist 18. August.

Log deg inn og meld deg på her. Se programmet under.

Program

  • Fredag 23. august: Ankomst, innlosjering og samlet middag kl 2000
  • Lørdag 24. august: Langtur – avklares fredag/lørdag avh av forholdene
  • Søndag 25. august: kortere runde, -avklares lørdag/søndag avh av forholdene

Det blir turer som totalt vurdert er greiest med hardtail, men fulldemper er sikkert også ok.

Skåbu er nord-Europa’s høystliggende bygdesamfunn, med full infrastruktur som barneskole, motorsykkelklubb, am-car klubb, kirke, Coop, bensinstasjon, hotell og cafe. Se http://skabu.com/. I tillegg er terrenget kjent for Norges største elgtrekk, samt periodevis forekomster av ulv. Krogenæs møbler er vel det best kjente konkursboet i bygda… I tillegg så er det jo glamour rundt kongefamiliens passering av Skåbu på vei til/fra Prinsehytta i Sikkilsdalen.

Det er stor overnattingskapasitet på hyttene til Prietz og Tofte, kun et par hundre meter mellom disse. Vi ordner alt av mat & drikke innkjøp, kostnader deles når helgen er over.

Vi legger opp til litt alternative sykkelruter avhengig av ambisjon og form, men forutsetter at alle har lagt ned en viss effort i treningsforberedelser og stell av sykkel.

hans.erik.tofte@aquatiq.com eller sms til 95845844.

Leave a Reply

Overtoppen