Close

Multisport & småsko 11. juni

Overtoppen v/Braathens gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til multisport & småsko lørdag 11. juni på Snarøya. Alle Overtoppere er invitert til konkurranse med etterfølgende bankett middag. “Småsko” dvs. damene er invitert til bankett middagen (minimumskrav=fast følge). MEN nytt av året – damene er invitert til å stille lag i multisportkonkurransen!

  • Fremmøte for multisportkonkurranse kl. 12:00 med start ca. kl. 13:00
  • Påmelding innen 1 juni. – med spesifisering av: kun konkurranse eller konkurranse pluss bankett (det er ikke åpning for kun bankett), ønsket etappe (kajakk, rulleski, sykkel eller løp) og med eller uten “småsko”
  • Påmeldingen åpner på Overtoppen webben 27/4 – kl. 24:00

Etappe 1:  Kajakk – Staken og  rundt Vassholmen (ca. 20 min), Etappe 2: Rulleski – Tur/Retur SAS hotellet (ca. 20 min), Etappe 3: Sykkel –  Snarøyveien – Michletsvei – Stabekk – Bekkestua – Bærumsveien – Vollsveien,  Etappe 4: Løping – Tur/retur Kiosken  ved Storøya, Til slutt: En avsluttende presisjonsøvelse for hele laget. Alle vekslinger vil foregå på samme sted på Braathens residents gressområde. Log på og meld deg på Min side.

1 thought on “Multisport & småsko 11. juni

  1. Jeg vil få gjøre oppmerksom på at jeg var til stede; jeg startet sist men var ikke sistemann i mål. At jeg ble utelatt fullstendig fra referatet, skyldes sikkert at verten og arrangøren (samme person) ble fornærmet for at jeg mente han burde ha testet alle tidtakerbrikker før start. Da hadde jeg nemlig vært på resultatlisten og helt sikkert rundt tiden til Enger’n.

Leave a Reply

Overtoppen