Close

“Normalisering” nærmer seg – ny terminliste lagt ut

Siste trening med “booking” og i grupper er idag onsdag 6. mai.

Fra 7. mai er det fritt frem med grupper på inntil 50 personer, så da åpner vi opp for normalisering av treningen. Forhåndsbooking blir da ikke lenger nødvendig, men vi fremhever at det skal utøves smittevernhensyn i fht. å holde avstand, vise hensyn (ikke minst til andre på tur og trening!)

Flere av våre sosiale arrangement er nå bekreftet. Allerede til helgen er det rando-samling hos Kloumann på Filefjell. Litt kort varsel for påmelding på nett, men interesserte tar kontakt med Benny, som er bookingansvarlig. Det skal være noen ledige plasser.

“Fjell til Fjord” 15-16 mai går som planlagt. Benny står som arrangør også av dette, og vil om ikke lenge sende ut mail med nærmere info om opplegget (togtider/rute mm.). Bare været kan stoppe våren vakreste eventyr! (ja, vakrere enn Holmenkollstafetten, som dessverre er avlyst i år..).

Klubbmesterskap i orientering med grilling og bankett er bekreftet av Iversen. Hold av onsdag 10. juni!

Så er det terminlisten: Den er revidert for opplegg ut august og er lagt ut. Sjekk om du er tildelt ansvar på noen aktiviteter. Passer det ikke, så fremskaff en stedfortreder.

Nu kjør’ vi!

Leave a Reply

Overtoppen