Close

Ny sesong – høst 2020!

Overtoppens atleter er allerede i full gang med høstsesongen. Det har vært avholdt klubbmesterskap i svømming, og vi gratulerer klubbens sterke mann Ola med fenomenal seier, om ikke overraskende! Det er også observert sterke prestasjoner av våre utøvere i padling i Askerrunden. Vi henviser til følgende intervju (lenke) som tilfeldigvis dukket opp i postkassen. At våre etablerte padlere fremhever seg er vi vant til, men også her markerte Ola seg. Hemmeligheten? Vi vet at mannen er et petimeter og ihuga studerer teknikkvideoer på Youtube når han ikke selv er ute og trener. Teknikk er viktig!

Dette leder oss hen mot vinteren og høstens treningsprogram. Ny terminliste er lagt ut (lenke). Sjekk om du er pålagt ansvar på noen av høstens aktiviteter. Dukker det opp hindringer så avtaler du med en annen som overtar for deg.

Allerede i kveld står den legendariske Waaler-økten på programmet, med oppmøte i bunn av Grefsenkleiva. – Stedet der Waaler’n ble herdet til Mann, – Stedet der grunnlaget for sterke 5-mils resultater i Kollen i de tøffe -80 åra ble lagt av flere av Groruddalens løpere! Møt opp!

Per har tatt initiativ og vil lede en onsdagsøkt og en langtur i Vestmarka. Slikt blir satt pris på! Onsdag 26. august blir fremmøtet lagt til utfartsparkeringen ved Semsvann med påfølgende elghufs retning Rustan og Nike-batteriet. Per har allerede testet ut dragene. 12. september leder Per langtur fra Vestmarkssetra.

Tjømesamling arrangeres hos Bjørn og Birger helgen 4-6 September, se egen sak allerede lagt ut. Her vil det også bli forsøkt arrangert en alternativ mangekamp til erstatning for KM triatlon som ble avlyst. Det forventes interessante og kanskje nye utfordringer 🙂

MTB samling på vakre Skåbu er bekreftet og Hans Erik inviterer til helgen 18-20 september. Egen påmelding blir lagt ut.

Første lørdag i november, i år den 7. november, blir det Blodsliter’n og Generalforsamling.

Tilbake til teknikk: Det er skiløpere vi ønsker å være. Noen av klubbens medlemmer begynte med dette i mer voksen alder og fikk derfor ikke teknikken inn med morsmelken. Fortvil ikke! Det finnes mye god informasjon på markedet, og følgende lille videosnutt (lenke) gir et godt innblikk og veiledning i tilgjengelig litteratur!

Coronasituasjonen.

Overtoppen følger myndighetenes retningslinjer og anbefalinger. Det oppfordres til at hver enkelt tar ansvar. Er du pjusk, usikker på om du “brygger på noe” osv, så kommer du ikke på trening. Det samme gjelder om du har vært i utlandet: Karantenebestemmelser skal overholdes og da kommer man ikke på trening. På trening viser vi hensyn ved å unngå kontakt og ved å holde avstand. Skal du snyte deg , så legger du deg godt til siden eller helst bakerst, bøyer deg ned og unngår å spraye dine kamerater (ei heller konkurrenter!).

Situasjonen gjør at det fort kan bli endringer i program eller Bruk hue – vis hensyn, så går dette bra!

Leave a Reply

Overtoppen