Close

…..og vi er i gang!

Første onsdagsintervall i Blodsliteren for sesongen 2019/20 er gjennomført!

Direkte fra klubbmesterskapet i svømming bar det ut i Blodsliteren for start på sesongens intervalltrening. 12 karer ble med opp til bommen ved Strømsbråtan der 2-3-2-3-2-3 startet etter oppvarming og ble gjennomført med 2 minuttes pause til toppen av Wyller. Retur ned den nye (10 år rgammel) traseen som ertatter løypen i øvre del av veien vinterstid. Forøvrig en trase som virkelig er morsom ned når det er litt styresne – noe tyngre motsatt vei!

Jebsen imponerte stort, spesielt på 3. draget der han fosset avgårde i tet og forsvant ut av syne! Hva har den mannen fått i seg i løpet av sommeren som vi andre ikke har skjønt, eller er det motsatt? Iallfall, mannen har noe stort på gang for sesongen!

Vår samarbeidspartner, Baker Hansen, hadde i forbindelse med klubbmesterskapet forært oss diverse nydelige bakervarer! Etter to anstrengende økter for de fleste av oss ble ulike snurrer og muffins fortært med glupende appetitt, og alle gutta reiste hjem med havrespelt til frokost og matpakke! Endog noen andre ivrige syklister og rulleskiløpere fikk seg en snurr og var Baker Hansen og Overtoppen takknemmelige. Vi takker bakerne for bidraget!

De som deltok og får kreditert oppmøt er: Anders, Eivind, Thomas, Knut, Andreas, Erik B, Helge, Per, Fridtjof, Svein Narve, Jon-Kristian og Espen.

Leave a Reply

Overtoppen