Close

Overtoppens Italia bravader 5-9 feb 2015

Takk til alle for en særdeles vellykket tur til Cogne. SponsorLink ved Ivar Stuan gjorde en meget god jobb for å legge til rette for at Overtoppen skulle få en god opplevelse til tross for at de 2 opprinnelige skirenn var kansellert 2 uker i forveien.

Cogne var en fantastisk sjarmerende liten landsby, flotte skiløyper tilrettelagt med 25 km trikkeskinner, lite og veldig hyggelig hotell perfekt for Overtoppen, gode lange frokoster, fantastiske luncher med stemning i taket, mangfold av vinbarer, opp til flere rando turer på enkelte, alpin kjøring, skirenn, SPA besøk, flott vær med mye sol, godt lokalt øl, masse masse sosialt, …

Høydaren for Overtoppen var likevel skirennet på snaue 20 km hvor vi tok første plass (Engern) og tredjeplass (Holter) med etterfølgende lunch på vårt nye stamsted hos “dama til Engern” – hun var en ekte entusiast med erfaring fra Lillehammer OL, der hun opplevde at Italia slo Norge på herrestafetten. Men ikke minst, hun serverte fantastisk mat og drikke, med rikelig servering fra sin velfylte hemmelige Grappa beholdning.

Selv fikk jeg dekket primær behovet gjennom treningsturer både klassisk og fri, skirenn, halvdag på alpint og ikke minst god sports massasje.

Husk – full deltagelse på turen gir 3 napp på fremmøtestatistikken.

Presidenten

Overtoppen