Close

OVERTOPPENS VÅRTUR 2016

Vårturen fra Mylla til Orreveien 5J går som planlagt på lørdag! Bussen går fra Orreveien kl. 09.00 presis. Vi plukker opp Baker’n på Svenstuen og så blir det en kjapp pickup i busslommen ved Ullevaal stadion (gi beskjed til meg de som møter der). De fleste velger skøyting, men det er også en gruppe som går klassisk. Etter det jeg forstår så blir det også en egen klasse for hunder. Løpetrase og grupper blir diskutert og avgjort på bussen.
Som planlagt blir det Afterski og forfriskninger ved målgang Orreveien, og de som kommer rett på afterski kan kommer fra kl 16:00 og utover. Det blir servert elgburgere, pølser og ikke minst bakevarer fra Baker Hansen. Ta med skift og varme klær og sett det igjen her i Orreveien på fredag eller lørdag morgen. De som drikker annet en øl og mye får ta med litt selv. Det er dusj og badstue så lenge vannet holder…
Foreløpig er det 28 påmeldte på skituren og 36 på afterski (+Waaler stiller fra Mylla da han bor like ved!). Noter at det er fortsatt ledige plasser på bussen (vi har foreløpig en 36 seter). Ungdom også velkommen. Det er fortsatt noen som ikke har meldt seg på, og som absolutt bør gjøre det! (Turen teller som oppmøte i listen til Putin, Husk at kravet nå er minst 10 oppmøter. Kostnad kr. 250,-/person for buss (kr 100,- for hunder) all inclusive. Kan settes på konto: 7262.10.31873 eller enda lettere overfør på VIPS på 46472656 (for de som har kontantøkonomi tar jeg også cash).

Vi gleder oss, hilsen Vivian & Bernt – M. +47 464 72 656

Leave a Reply

Overtoppen