Close

Påmelding til MTB samling i Skåbu 17-19/8

Tofte inviterer til MTB samling i Skåbu med sykling i fantastiske Jotunheimen. Overnatting på hytta til Tofte og nabohytta til Presidenten. Her er det bare og booke seg inn. Påmeldingsfrist 10. August.

Log deg inn og meld deg på. Se programmet under.

Program

  • Fredag 17. august: Ankomst, innlosjering og samlet middag kl 2000
  • Lørdag 18. august: tur inn Sikkilsdalsveien, over Åkremoen, gjennom Grinningsdalen til Nedre Sjodalsvannet, videre nedover langs Sjoa til Ridderspranget (noen som vil teste spranget)? Hjem via Murudalen. Mesteparten av turen er grusvei, noe er terreng, sti og asfalt. Se kart vedlagt, ruten er forsøkt skisset inn
  • Søndag 19. august: kortere runde, for eksempel fra Skåbu og dypt ned i Vinsterdalen, deretter runde Feforkampen, inn på Peer Gynt veien til Dalseter, og hjem
  • NB! Rutevalgene kan naturlig nok bli endret på kort varsel

 

Skåbu er nord-Europa’s høystliggende bygdesamfunn, med full infrastruktur som barneskole, motorsykkelklubb, am-car klubb, kirke, Coop, bensinstasjon, hotell og cafe. Se http://skabu.com/. I tillegg er terrenget kjent for Norges største elgtrekk, samt periodevis forekomster av ulv. Krogenæs møbler er vel det best kjente konkursboet i bygda… I tillegg så er det jo glamour rundt kongefamiliens passering av Skåbu på vei til/fra Prinsehytta i Sikkilsdalen.

Det er stor overnattingskapasitet på hyttene til Prietz og Tofte, kun et par hundre meter mellom disse. Vi ordner alt av mat & drikke innkjøp, kostnader deles når helgen er over.

Vi legger opp til litt alternative sykkelruter avhengig av ambisjon og form, men forutsetter at alle har lagt ned en viss effort i treningsforberedelser og stell av sykkel.

hans.erik.tofte@aquatiq.com eller sms til 95845844.

Leave a Reply

Overtoppen