Close

Rally i Djupedalen

Treningsleder og kveldens treningsansvarlige Engern samkjørte og rakk såvidt treningen der 8 mann stod og ventet, men Engern hadde planen klar: Det bar lukt avgårde i “rolig tempo” ned i Djupdalen og opp “til veis ende”, der øvre løype til Sørsetra møter. Hjermann og Sjur klarte å holde følge. Deretter første drag, i lett terreng, tilbake ned alle bakkene og over flatene. Det var til å leve med. Mer slikt! Så tilbake opp igjen, fordelt på 2 drag, 5 og 6 minutter. Rett i sikringsboksen. Ned igjen, og drag fra bunn og opp til lysløypa. “Dessertdrag” er et uttrykk vi er kjent med fra Engerns vokabular, og det bestod av jevn tempoøkning tilbake mot Høymyr, og kulminerte i stakespurt!

Føret var skarpt og fint, en del is de første 500 meterne, noe skarpt i en sving på innovern ned mot Djupedalen, men overraskende bra. En solid blanding skare/isklister fungerte bra. Gutta virket gjennomgående å være i bra form og i godt humør! Arno hadde sågar med junior, og jeg mener jeg fra denne overhørte noe om at “er det sånn hver gang…” med noe som lød som et snev av å være imponert…

Fremmøte på Arno, Syl, Kumle, Bjørn, Natås, Jebsen, Engern og Holm,og i tillegg hadde vi hyggelig selskap av Sjur og Peter Berg (Arno jr).

Leave a Reply

Overtoppen