Close

Rando Filefjells-rapporten

I følge protokoll a la Putin skal alle offisielle arrangement (dvs. de som er notert på terminlisten) rapporteres på klubbens web sider. Denne gang er det tungt utstyr på vårsnø i norsk høyfjellsnatur som skal beskrives. 7 karer i to biler fordelte seg over tre dager i fjellheimen med tinderangling som mål. Første og andre dag i sving på nærområdet med alt fra luftige Uranostind (2157moh), Suletind (1780 moh) til soving i lyngen og noe piping om verkende føtter og nakent kjøtt. Tredje dag med 4 mannsfraksjon manipulert av Kjentmark inn til avsidesliggende Jostedalen og Vangsen (1757 moh) pluss kulturelt på stengt Bremuseum.

Bilder sier mer enn ord (sjekk FB, Insta og strava konti).

PS: Det ble avsatt tid til fukt av pels og strupe i fuglebadet (førte til lett danseinnslag) og litt styre-lobbying med ny-inndelt 20 % kvote i klubben, som det kommer mer info på ved høve.

Oppmøte: Hans Henrik (grunneier) Kloumann, Bjørn (fjellfastboende) Hjermann, Anders (nyfrelst) Prietz, Sølve (Vestlands-DNA) Skeie, Dag (øl&elgsteik) Mobakken, Kjetil (tindemanøver) Landmark og undertegnede.

Leave a Reply

Overtoppen