Close

Rolig langtur med 2 store kulturinnslag, 10 feb 2018

President var tidlig ute og meldte at lørdagens langtur måtte starte med kulturinnslag i fra Sør Korea. Han og Ellingsen skulle starte dagen med kvinner (og skibytte), og den offisielle starten for oss andre var derfor satt til kl 10.00 i fra Midtstuen. Sterke inntrykke av kvinner med utenlandsk opprinnelse som virkelig leverte, satte presidenten ut av spill og han meldte seg ikke lenger frisk.

Vi andre fikk en helsemessig utfordring med elghufs med ski på bena i fra Midtstuen til Frognersetra før vi fikk pulsen under kontroll. Deretter fin flyt og god prat til Tryvann, hvor vi møtte tettduoen i Holmenkollmarsjen. Dette ble kulturarrangement nr 2. Vi var jo egentlig ute for å trene, men det er alltid morsom med en mars i februar. Vi bestemte oss for å heie frem Engern og andre Overtopper inklusive de som var påmeldt i annen nasjonalitet gitt at de lå i tilstrekkelig tetgrupper. Det var bra å se at det fortsatt er trøkk i gutta til tross for en …mars. Presten gjorde for øvrig flere forsøk på å frelse løypepatruljen slik at vi kunne gå motstrøms i marsen, men han måtte til slutt gi seg.

Deretter gikk turen ned til Ullevålseter og linjeløype til Kikut. Vi ble velsignet med helt ferske nykjørt spor og mistet nesten bakkekontakt. Et fantastisk flott parti av Nordmarka. Det ble stopp på Kikut og deler av gruppa returnert tilbake, mens Stig, Ellingsen og Dag Henrik og undertegnede gikk over til Sandungen. Det ble gått fornuftig og helt iht til all treningsfilosofi. Undertegnede ble egentlig litt fornøyd med en liten anmerking for en moderat fartsøkning over topp-partiet. Retur til Midstuen gikk helt iht etics.

Godkjent fremmøte til: Andreas M, Stig, Stolzen, Ellingsen, Erik B., Dag Henrik og Clemrn

Det var flere tilløp til telefonisk kontakt med Benny, men det gir ikke godkjent oppmøtestatus.

Leave a Reply

Overtoppen