Close

Rulleski Bogstad – Tryvannstårnet søndag 28. oktober

Undertegnede har som annonsert på FB ikke anledning til å delta på rulleskitrening på søndag og har etterlyst erstatter til å ta Leder-ansvar, men så langt har ingen meldt seg.

Opplegget blir som følger:

De som kjører bil møter kl 14:45 på Tryvannstårnet (nær innkjøringen til stadion), fyller opp 1-2 biler og returnerer til Bogstad badeplass for start der kl 15:00.

Gå en rolig oppvarmingsrunde inn Sinoberveien og ut på Sørkedalsveien etter Wyllerløypa, retur til Peder Ankers Plass og samling i bunn av Olaf Bullsvei.  Herfra blir det I3/I4 opp Olaf Bullsvei til snuplassen/bussholdeplassen. Ny samling,  og rolig over til Jerpefaret/Voksenlia  stasjon, før det blir I3/I4 opp Hospitsveien til Voksenkollveien (spesielt interesserte kan ta Gjøkbakken..). Ny samling. I3/I4 opp Voksenkollveien til toppen, rooooolig ned bakken. De raskeste tar turen via krysset ved Frognerseteren Restaurant og tar Øvreseterveien opp til Stadion. De som har møtt veggen krysser over ved Voksenkollen stasjon og kutter rett opp gangveien til Stadion.

En sjåfør tar ansvar for å bringe de som har satt igjen bilen på Bogstad ned igjen.

Husk å ha tørr trøye til du kommer opp.

Førstemann opp holder orden på fremmøtet og skriver rapport (om ingen har meldt seg til å ta leder-ansvaret).

God tur!

Leave a Reply

Overtoppen