Close

Rulleski i Maridalen

trening070914Treningsleder: OP

Fremmøtte: Prietz, Holter, Hjemdal, Nicke, Sverdrup, Løseth, Melbye, Knut E., Skeie + Ingrid

Nostalgisk møte for treningleder med rulleski innover Maridalen, siste gang var høsten 1980!!

10 fremmøtte + Ingrid- i en flott gul – “rulle” innover dalen som hadde besøk av flere ivrige mosjonister og mye trafikk. Her er det definitivt behov for en egen sykkelvei for å hindre ulykker!

Til tross for at treningen var lagt til sone 2 – så var det godt driv i feltet særlig på hjemveien. Thomas, som stilte ferdig oppvarmet, synes at t/r Skar blir noe tynt, gikk derfor hjemmefra og fikk xtra 45 min. i boka. Knut & Thomas kjørte tidlig i tet og så seg ikke tilbake, men Knut på sedvanlig (fuglehund) -vis returner ved vendepunkt for å samle troppene. Forøvrig virker Løseth svært sterk i år og gikk tidlig i “solo” brudd etter Knut & Thomas.

Noterte ca 50 min. t/r inn til Skar og turen ble avsluttet med teknikk trening og instruksjon fra Knut. Fremdeles mange som henger igjen med 80’talls stakingen. Nå er det: kjappfrekvensforfotarmerifastlåstvinkel mm som gjelder. Her har gruppa et stort forbedringspotensiale og mange fikk gode tips for å knekke “stake koden” – her ligger det mange minutter forbedring i både Birk og Grandfondo og ikke minst Vasan til vinteren!! Treningen ble avsluttet med et historisk tilbakeblikk av Nicke som tok oss tilbake til 1800 tallet med historier om arbeidet knyttet til vannforsyning til hovedstaden.

Overtoppen