Close

Sandungsrunden,

IMG_5628.PNG

10 karer stilte til start kl 09:02 på Sporten. Stolt-Nielsen, Næss, Solberg, Braathen, Petlund, Clem, Hjermann, Ellingsen, Engebretsen Sr samt P. Nilsen og E. Lundgård. Jeg ble utnevnt til treningsleder ettersom Anker-Rasch er på egen treningsleir.
Flere av løperne hadde varmet opp i god tid og preppet ski. Planen var å gå hovedtraseene, krysse ved Zakkariashytta, Glåmene og så veien frem til Smedmyra for så å kjøre skogsløpa ned til der Holmenkollmarsjen kommer inn, for så og fortsette på brede løyper ned til Vesle Sandungen og så bakkene opp over Kikkuttoppen og så E6 tilbake til Frognerseteren.
Feltet var relativt samlet frem til Kobberhaugen.
Det ble lagt opp til to felt, A og C. Dessverre så ble jeg alene i C feltet og da luken var på minst 20 sekunder bestemte jeg meg for å ta en shortcut for å gå ned på Fyllingen og så over Kikkuttoppen for å gå kara i møte. Jeg kjørte på via Kikkut og over toppen og kom meg helt ned til broen mellom Vesle og Store Sandungen uten å se noe til hoverdfelte så der snudde jeg. Da jeg oppdaget at løpa over Vesle Sandungen ikke var kjørt så gikk jeg ut fra at gutta hadde brutt den opprinnelige planen, men det skulle vise seg at feltet da valgte å ta veien rundt vannet, noe som gjorde turen noe lengre og tregere.
Jeg rakk å gå i eget tempo helt hjem uten å bli tatt igjen. Vel hjemme ble jeg informert om at alle medlemmene hadde fullfurt, men at Clem og skøytespesialt Braathen hadde valgt å snu på Smedmyra, fremfor å prøve seg på skikkelig pudderkjøring.
Det synes åpenbart at unge Braathen i år satser målbevisst og 100% på KM i fristil som går 21 april fra Finse til Ustaoset.

Kort oppsummert så logget deltragerne over 50 km i snitt og over 4 timer.  Medlem Petlun får legge inn dette Stravagreiene

Leave a Reply

Overtoppen