Close

Sesongstart med 17 karer på Ribberisting i Dammyrdalen

Treningssjef Andreas E hadde 05.01.2022 dosert “ribberisting” med I3 drag på terminlista med frammøte Skansebakken.

Treningsleder var litt på hæla inn og parkerte kun 2 min på halv. Da han hadde spent på seg skia var hovedfeltet gått, mens leder ventet inn etternølere og halset etter gruppa – som heldigvis ventet ved koia (der løypa blir fin). Det var supre forhold og minus 6 – alt funket noenlunde – klister med voks, bare voks og fell. Ole-AR og gjest Frode hadde sterk oppvarming – og Ole fikk gratulasjoner for seier på “oppvarmingsdraget” til Storbekkhytta. Her var det samling og treningsleder proklamerte opplegget 5 x 3 min opp Dammyrdalen – med belastning som skulle gi en laktatkonsentrasjonen på 3,9 millimol per liter.

Mange hadde nok “vispet på innerkransen” i jula – så det var nok et lite sjokk for endel – og med kamerater rundt seg var det nok mange som kom over 3,9 – mulig også treningsleder (hadde heldigvis ikke måler).

Uansett – gutta kjempet seg opp – og det var forbausende lite syting – kun at det var “deilig hardt”. Forhåpentligvis hadde økta en plumbo-effekt på ribbefettet som har samlet seg i årene.

Nedover Dammyrdalen var det fine forhold og mange morsomme dueller. Mange hadde glemt at de offisielle dragene var ferdig etter denne nedkjøringen – og det var hard staking også på returen fra Storbekkhytta.

Totalt logget treningsleder 19,6 km, 1t 16min i bevegelse. Herlig økt og god start på ny treningssesong.

Følgende 17 deltakere (I alfabetisk rekkefølge) fikk fullt frammøte:

Andreas E, Birger, Bjørn, Christian N, Eivind, Espen, Fridthjof, Harald G, Jon-Kristian, Jørgen H, Kjetil, Knut (treningsleder), Ole, Peder, Per Arnfinn, Per Ku og Thomas. Gjest Frode Marthinussen var hyggelig å ha med. Fossum kompisene hans er det visst ikke særlig sprut i.

Jacob sendte sms med søknad om frammøte (kom for sent og gikk t/r Heggeli). Fikk høflig avslag for å stimulere til presist frammøte senere samt at det ikke skal skapes åpning for logget frammøte uten å ha blitt sett.

Knut E.

Leave a Reply

Overtoppen