Close

Silkeføre fra Årnes

Kveldens trening fra Årnes ble en real opptur etter siste snøfall. Nydelig silkeføre og spikerfeste med blå ekstra er lykke!
Etter dagens instrukser gikk det i samlet flokk opp til krysset, der vi startet med et kontrollert 2 minutters oppvarmingsdrag retning Vepsebakkene, dvs motsolsrunden. Lykke var det også at treningsleder hadde innvilget 30 sekunders ekstra pause på de lengste dragene på dagens pyramide: 2-3-4-5-4-3-2. De mest lettlurte trodde at det var for å gi gutta mer hvile, men -åh nei! Det var for å jage gutta ned igjen for å hente mer høyde mellom dragene. Det passet bra, for siste draget endte oppe på platået etter at vi hadde snudd helt om en gang innerst på myra. 5 minutters drag i motbakke er lenge, men det var mye bra innsats og alle virket å være i bra form. Det er en fryd å ligge bak Sørlie; Ikke på grunn av rompa, men pga teknikk og rytme. Her er mye å lære, karer! Virker som formen også er på vei tilbake. Hyggelig å se igjen både Natås og Brekke som vi ikke har sett på en stund.

Knut gikk OBIK som forberedelse til La’Diagonela og imponerte med klasseseier og 12. plass sammenlagt. Med Overtoppen på resultatlisten gir det også godkjent oppmøte.

Følgende 19 mann noteres derfor med treningsfremmøte i kveld;

Eivind Anders Sørlie, Knut Beck Engebretsen, Andreas Mellbye, Bjørn Kvaal Hjermann, Sverre Petlund, Erik Braathen, Helge Clem, Ole Fredrik Anker-Rasch, Per Kumle, Andreas Engebretsen, Fridtjof Jebsen , Ola Ebbesen, Per Kaarby, Peder Chr Løvenskiold, Jon-Kristian Prietz, Rune Natås, Per-Arnfinn Brekke og Espen Holm.

Leave a Reply

Overtoppen